fbpx
Cerca


La nostra aventura comença al març de 1995, en un petit local del carrer Bonavista de Badalona, ​​amb un petit negoci familiar de forn i pastisseria artesanes. En poc temps, gràcies a l’èxit i a una major demanda dels nostres productes, vam decidir dedicar-nos exclusivament a la producció de pastissos i pastissos. Així, ràpidament la nostra empresa va créixer, fins al punt de veure’ns en la necessitat de traslladar-nos fins a dues vegades per motius d’espai, els nostres obradors es van quedar petits per a la gran demanda que tenien les nostres pastissos i pastissos.

Un exemple dels nostres pastissos.

Actualment comptem amb dos grans obradors propis de pastisseria situats a: La Maquinsita (Barcelona) i Montigalà (Badalona). Avui dia ens dirigim principalment a el sector de l’hostaleria, on ens distingim d’altres marques per la gran qualitat dels nostres productes, que segueixen sent elaborats de forma tradicional i artesana. A més, tots els particulars que ho desitgin poden adquirir els nostres productes sol·licitant-de forma prèvia a través de les nostres vies de contacte.

Oferim servei a tot Barcelona i la resta de Catalunya. A més comptem amb punts de venda situats per tot el territori nacional. La nostra aspiració és poder seguir creixent i ampliant les nostres instal·lacions i serveis.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!