fbpx
Cerca

Olis d´Os de Balaguer i gran varietat de formats d´envasos per emportar-te-la a casa

exceptionally A la falda de la serra d’Os, envoltat d’altiplans d’ametllers, cereals i oliveres, i sobre un turó per on s’enfila la carretera que duu a la vila d’Os de Balaguer, hi trobareu el  http://mooiparijs.nl/iy48-kdw/3z-4uifbeiylan30ahukmu-.mopeder Molí del Pau. Hereus de la tradició i el treball de generacions dedicades a la cura i la producció de l’Oli d’Oliva Verge Extra.

És en aquestes contrades, amb olor de timó i terra seca, amb els colors de la ginesta i els alzinars i el murmuri dels qui estimen la terra, que tenim cura del nostre procés de producció artesanal. El conreu de l’olivera i el seu fruit, la recol·lecció artesana de les olives en el moment òptim de maduració. És 100% natural.

Tenim el nostre oli en diferents formats: garrafes de 5 litres, ja siguin de forma tradicional, o també ecològica. També hi han ampolles de vidre de 5 i 1 litres, 750 i 500 ml. En la seva web trobaràs totes les varietats i formats i envasos en que ofereixen els seus olis.

Podeu trobar els nostres olis en la botiga online, en fires artesanes i en l’agrobotiga  where to buy legit Clomiphene online Rebost dels Vilars.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.