Es tracta d’una empresa familiar dedicada a l’elaboració i venda d’embotits, carns fresques, pernils i productes delicatessen.

El primer establiment es va obrir el 10 d’abril de 1951 en un petit local situat al carrer Elcano de Sabadell, i des d’aleshores han evolucionat cap a una elaboració artesanal, amb menys greixos, additius i al·lergències. Tots els embotits, les picades i les hamburgueses que elaborem actualment son aptes per a persones celíaques.

Elaborem i oferim els nostres productes en tres botiguess pròpies a Sabadell i als Mercats Municipals de Badia i Barberà del Vallès.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa