fbpx
Cerca

Una selecció dels millor olis

Montebre es comença a formar als inicis del 1957, quan es realitzen les primeres reunions per a constituir la cooperativa a la sala d’actes de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Després dels contactes amb el Govern corresponent i mitjançant l’Obra Sindical a Madrid, es decideix formar un Grup Sindical de Colonització, amb el qual comença a funcionar l’entitat.

El dia 04 de desembre de 1957 (Festivitat de Santa Bàrbara) va tenir lloc la inauguració d’aquesta entitat. Durant aquests cinquanta anys l’entitat ha patit diverses modificacions tant en instal·lacions com de raó social, etc.

Amb l’arribada de la democràcia tots els grups sindicals per Reial Decret es transformen en societats agràries de transformació, passant-se a denominar-nostre grup Societat Agrària de Transformació 1531.

La societat va estar formada en un primer moment per 120 socis els quals avallaron de forma solidària i mancomunada la quantitat de 1.500.000 pessetes (9.000 euros)

En els inicis la societat comptava amb un molí i transcorreguts dos anys es va incorporar el celler de vins.

Recentment i d’acord amb la normativa actual el nom de la cooperativa ha quedat com Agrícola del Camp Santa Bàrbara.

Tipus d´oli

Verge

Aquest oli s’obté de les varietats Morruda, Sevillenca i Farga, d’olivers autòctons del Montsià, amb un procés d’extracció mecànic de molta, centrifugat i posterior filtració. Cal destacar-ne el cos, el sabor i la creixença que efectua en un recipient al foc. La seva utilització es recomanable en fregits i guisats.

Verge Extra

Aquest oli d’oliva és elaborat a partir d’una estricta selecció d’olives sanes, madures i senceres i d’una cura especial en el premsat i en el filtratge. Les característiques de qualitat, aroma, color, olor, gust i grau són extraordinàries i són l’orgull dels productors de la nostra zona. Conserva totes les condicions organolèptiques i se’n recomana especialment el consum en cru: amanides, pa en tomàquet, etc.

Verge Extra DOP

L’oli d’oliva verge Iberolei va de l’olivera al cetrill. Les millors olives de les classes Morruda, Sevillenca i Farga són collides i mesclades sàviament per obtenir un oli excel·lent amb una composició ideal per a una dieta mediterrània baixa amb colesterol. L’aroma, el gust i l’olor són l’essència del nostre millor oli.

Marques d´oli

Trobareu cinc marques diferenciades Cosenia, Freginals, Grusco, Iberolei i Olisat. A més d’una gran varietat de formats i envasos per tal que s’ajusti a les teves necessitats.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!