fbpx
Cerca

Tradició i Innovació 

Mon Ermitage neix de la il·lusió d’una família de la Segarra (Lleida) per seguir amb la tradició del cultiu de l’oli d’oliva verge extra. La família Can Vilar porta des de l’any 1625 treballant la terra i obtenint fruits com l’oli d’oliva verge extra. L’herència de la família no va ser només oliveres centenàries, sinó també valors com el treball i l’esforç; indispensables per aconseguir totes les metes. 

Producte únic 

El seu projecte s’inspira en els valors de la passió per la terra dels avantpassats, la constància com a motor de les metes i la dedicació en cada detall. Són una empresa jove i dinàmica amb la voluntad de convertir-se en ambaixadors de l’oli verge extre oferint la màxima qualitat. L’objectiu és combinar la tradició i la innovació per crear un producte únic amb l’essència mediterrani i manera de fer. 

Sostenibilitat 

Treballen pensant en el medi ambient i aposten per l’equilibri de l’activitat i el compromís del respecte a la sostenibilitat. Per això, han adoptat polítiques ambientals, com la reducció de plàstics, augment del format bag-in-box o l’ús de caixes de cartró reciclat. 

Amb la comunitat 

En cada acció intenten promoure el major canvi possible. Són totes aquelles petites accions les que donen sentit al premi que vàrem rebre el 2018 com Empresa Solidària 2018 per l’Ajuntament de Lleida per la implicació en projectes d’acció social a Lleida durant el 2017. 

Essència 

El seu oli d’oliva verge extra és de varietat arbequina de la Segarra amb un mètode de recol·lecció per mitjà de procediments mecànics en fred, aportant un sabor intens i equilibrat. Presenta un aroma afruitat, amb tocs d’ametlla verda, d’oliva fresca i connotacions que recorden a herba i fulles. Respon a una extraordinària acidesa d’un 0,09%.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.