De la passió pel vi i el gust per les coses bones, neix l’ànima d’aquest local situat al centre de Lloret de Mar.

Compten amb un celler en constant creixement amb una estupenda selecció. El nostre personal especialitzat ofereix als nostres clients assessorament; si així ho desitgen, perquè la seva elecció de el vi sigui la més adequada.

Vinoteca Mesquevi t’ofereix la possibilitat de comprar una ampolla i emportar-a casa o gaudir-la en l’establiment, per descomptat també tenim servei vi a copes i exquisits acompanyaments perquè va venir sàpiga …

Si alguna cosa els caracteritza és que som molt selectius, el paladar que els avala i ens encanta ser capaços de posar damunt de la taula el millor per als nostres clients, per descomptat sempre a un preu just i assumible per a butxaques del carrer.

També organitzem tastos, dirigides per la nostra sommelier Celia Novoa i periòdicament comptem amb la presència de cellers que s’acosten fins a nosaltres els seus millors dels seus vins.

La nostra consigna sens dubte, la qualitat i el servei, per això oferim als nostres clients la possibilitat de rebre les seves compres a casa oa l’hotel de manera gratuïta dins de la localitat.

Cada vegada més, Mesquevi pren forma de centre social al voltant de el món de el vi. Ja són molts els amics que fins aquí s’acosten i ens permeten gaudir de la seva companyia.

Per a tot aquell que sent gust per les coses bones Mesquevi és una visita obligada, que segur no els deixarà indiferents.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa