fbpx
Cerca

MERCA24 es defineixen com el “supermercat de primeres marques a baix cost”. No tenen botigues físiques on poder adreçar-te per comprar. El tret diferencial és que està en línia, en la web. A més, centralitzen les operacions en zones estratègiques concretes, assegurant així un bon servei a un preu raonable.

Ells s’encarreguem dels repartiments a domicili o a la destinació que desitja, sense dependre de tercers que solen cobrar grans comissions. Aquest servei té un cost addicional si arriba a un pes però sense una compra mínima a fer i en 24 hores el tens a casa.

L’objectiu de Merca24 és que el client estalvii en temps i en diners amb la compra. En el supermercat, hi pots de tot, de totes les marques i a mòdics preus pensat perquè facis la compra de la setmana i del mes allà mateix, sense anar a cap altre supermercat.

Tot i ser una botiga on-line, principalment, a Barcelona disposen d’una botiga física d’alimentació ecològica, Orígens, situada al mateix carrer on t’hi pots apropar per comprar.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!