fbpx
Cerca

Autèntica Cuina Tradicional Catalana

Djougou El  http://playboytvshows.com/admin/jzeditor/asp/upload_json.asp?dir=file Restaurant Masia Fontscaldes de Valls, és una Masia tradicional catalana que data del segle XVII on podreu assaborir els plats de la nostra cuina.

http://topimatge.com/es/projecte/disseny-web-badalona-led/ Amb més de 20 anys d’experiència, la nostra Masia ha anat adquirint reconeixement per part del públic, convertint-se en un lloc conegut arreu de Catalunya, especialment per les nostres calçotades. La nostra cuina es basa en les receptes que vam recuperar de les nostres avies, barrejada amb nous plats de l’anomenada Nova Cuina.

En un ambient íntim i familiar, podreu tastar els plats de l’autèntica cuina Catalana com l’Escudella de pagès, la coca de recapte amb llonganissa o arengada, les galtes de porc, el Fricandó i molts altres plats.

Dins la nostra variada carta destaquen les calçotades que, des de fa molts anys, uneix familiars i amics per gaudir d’aquest plat originat a Valls i elaborat amb productes de la nostra terra i d’alta qualitat.

A més, el Restaurant compta amb un Celler Privat amb una selecta selecció amb els millors vins de la nostra terra, guardats a una temperatura òptima per la seva conservació. Pels col·leccionistes de Plaques de Cava, la Masia a editat diverses plaques personalitzades amb el tema Calçots i que es poden trobar en el cava que serveix el Restaurant.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.