fbpx
Cerca

Roba de treball amb 70 anys d’experiència

A Mas Uniformes son fabricants de roba de treball amb 70 anys d’experiència en uniformes de treball. A la botiga disposen de més de 2.000 referències en estoc permanent de les principals marques de roba laboral i sabates de treball.

Ofereixen gestió integral per a empreses. T’ajudaran a crear la millor imatge corporativa amb uniformes personalitzats al seu taller de confecció a Barcelona.

Visita’ls en el Show Room de Barcelona o troba el que necessites a la botiga online de vestuari laboral!


On trobar-los?

La seva botiga a Barcelona s’ha convertit en un referent dins el sector del vestuari laboral. Disposen d’un Showroom de 1.200m2 amb més de 2.000 referències en estoc. Si teniu l’oportunitat, no deixeu de visitar-los. Us sorprendran!

Tenen un equip comercial disposat a ajudar-vos que visitarà el vostre negoci a la zona de Barcelona per facilitar-vos la tria dels uniformes acord amb la vostra imatge corporativa.

També podràs trobar a la web masuniformes.com tots els productes que disposen en estoc permanent, sol·licitar pressupost o fer la compra en línia.

Què fan per als seus clients?

Per a ells, el més important és donar el millor servei al client. Per això ofereixen la gestió integral de la uniformitat de l’empresa, assessorament i pressupost sense compromís.

Fabriquen i dissenyen productes sota els paràmetres de qualitat, comoditat, durabilitat i imatge segons les necessitats de cada client amb un termini de lliurament ajustat. En ser fabricants amb taller propi a Barcelona, ​​controlen cada un dels processos de fabricació. A més, garanteixen la continuïtat dels productes sense trencaments d’estoc. Tots els productes de la web estan en existències per a lliurament immediat.

Si vols personalitzar els teus uniformes, t’assessoren de la de la millor opció de personalització perquè els uniformes transmetin els valors de la teva empresa.

Son àgils i versàtils tant per al client particular com l’empresarial, i pot atendre tant la petita com la gran empresa.

A Mas Uniformes t’ofereixen els següents serveis:

  • Assessorament i pressupostos sense compromís (visites comercials).
  • Gestió completa de la uniformitat de l’empresa (vales empresa).
  • Dissenys exclusius per a clients (fabricacions personalitzades).
  • Uniformes personalizats: Serigrafia, brodat i transfer.
  • Distribució de les principals marques nacionals i internacionals.
  • Tots els productes en estoc per a entrega immediata.
  • Compostura de prendes (Arranjaments).
building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!