fbpx
Cerca

“Més que un Priorat, un privilegi”

La família Marco, viticultors des del segle XV, està establerta a Porrera, al cor de la DOQ Priorat.

A finals del segle XIX, la fil·loxera, igual que a la resta d’Europa, va assolar les vinyes i la família va emigrar a Barcelona, ​​conservant les terres de Porrera.

El 1898 va néixer Ramón Marco Abella a Porrera.

Home emprenedor i de fort caràcter, va decidir tornar a donar vida a la qual havia estat una de les millors vinyes de la regió del Priorat.

Després d’un segle, el seu net David i la seva dona Olivia, decideixen fer un pas endavant construint un celler modern. El matrimoni abandona les seves carreres professionals per dedicar-se exclusivament a les seves passions i construeixen el celler Marco Abella, contribuint així al prestigi mundial dels vins del Priorat.

La situació privilegiada de Porrera és determinant en aquests vins, tots ells basats en les varietats autòctones del Priorat: Garnatxa i Carinyena. Elaboren vins complexos, elegants i frescos.

 

Els principals trets diferencials són EL SÒL, L’ALÇADA i la INFLUÈNCIA DEL MEDITERRANI:

El SÒL del Priorat proporciona un caràcter únic de mineralitat als vins d’aquesta denominació. És un terreny, caracteritzat per la presència d’estrats de pissarra anomenada Llicorella.

L’ALÇADA a Porrera és superior a la mitjana de la DOQ Priorat i les seves vinyes són les més altes de Porrera entre els 450 i 710 metres sobre el nivell del mar. Això els porta frescor, intensitat aromàtica i capacitat d’envelliment als nostres vins a causa d’una verema molt més llarga i pausada permetent al raïm créixer i formar-se lentament i equilibradament.

INFLUÈNCIA DEL MEDITERRANI: En trobar-se al límit de la Serralada del Montsant, s’obre una escletxa per l’entrada aires provinents de la Mediterrània, refrescant lleugerament les vinyes a l’estiu i mantenint-les càlides a l’hivern, obtenint una gran regularitat any rere any en la qualitat del seu raïm.

 

ENOTURISME

A MARCO ABELLA disposen de tresors i secrets,que volen compartir amb tots vosaltres. Per això us conviden a visitar-los, teniu diverses maneres de fer-ho, escolliu la que més us agradi.

Les diferents visites i activitats que realitzem al celler són:

Visita prèmium:

Recepció al celler. Visita a una de les vinyes més representatives per gaudir d’un paisatge espectacular. Tour pel celler i sala de botes. Tast dels vins de gamma alta del celler.

Visites concertades. Cost de la vista 36€ Durada aproximada 2.30h

Tast de vins:

Recepció al celler. Tast dels vins de gamma alta del celler. Tour pel celler i sala de botes opcional sense cost.

Visites concertades. Cost del tast 25€ Durada aproximada 1.30h

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!