fbpx
Cerca

Conserves artesanes, de qualitat, seleccionades i naturals

Tots portem una vida atrafegada i ens preocupa no tenir temps per preparar menjars sans i equilibrats. A Mar-Tret, ens hem proposat facilitar la cuina a aquelles persones que es preocupen de la seva alimentació, però no tenen temps per cuinar. Fem els nostres productes igual que els faries a casa, però nosaltres fem la feina pesada i te’ls oferim com si haguessis passat molta estona a la cuina amb la tranquil·litat de que és igual de natural, que no li hem afegit res.

Productes 100% naturals

Mar-Tret Teca S.L. va començar la seva activitat a la Rambla Catalunya d’Olesa de Montserrat a l’any 1977. Era una botiga amb un petit obrador on es feia pebrot escalivat, escalivada i  llegum cuit.

Amb el temps el negoci va anar prosperant i l’any 1998 va traslladar les seves instal·lacions a la Masia Can Cortadelles, on es troba actualment. Així es va poder ampliar l’obrador, tenir un magatzem, una càmera de fred i una zona d’etiquetatge. Això va permetre començar a fabricar quantitats més grans, sense renunciar a la qualitat ni al sentit artesanal. I així és com continuem fent les nostres conserves encara avui. En l’elaboració dels nostres productes no fem servir cap tipus de conservant, colorant, additiu ni blanquejant alimentari. Es conserven gràcies a productes naturals com l’oli, el vinagre o la sal, i l’esterilització a altes temperatures que ens proporciona la mateixa qualitat durant dos anys, amb absoluta seguretat alimentària.

Menja bé, menja bo, menja sa

Les nostres conserves es poden menjar tal com surten del pot o es poden utilitzar com a base de plats més elaborats. Com es conserven sense necessitat de fred te les pots portar a la feina, o tenir-les en la teva cuina per a aquell dia que arribes tard, mort de gana i sense ganes de cuinar. En un moment tindràs un menjar sa, molt saborós i et estaràs cuidant molt bé.

Artesans des de 1977

Mar-Tret va néixer a la Rambla de Catalunya a Olesa de Montserrat el 1977. Va ser una botiga amb una petita cuina on es elaboraven pebrots, verdures i llegums a la graella. Es venien acabats de fer. Des de llavors, hem evolucionat i millorat, per poder fabricar grans quantitats de producte però sempre sense renunciar a la qualitat i l’artesania.

Producte de proximitat

Utilitzem molts productes de proximitat. Tractem directament amb els pagesos i hi compartim inquietuds. Sabem en quines èpoques de l’any es fa la collita , i ens inquietem si la manca o l’excés de pluja o de sol les poden danyar . Així ens agrada treballar, perquè els aliments són per a nosaltres una cosa important que s’ha de cuidar des de l’inici.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!