Tots portem una vida atrafegada i ens preocupa no tenir temps per preparar menjars sans i equilibrats. A Mar-Tret, ens hem proposat facilitar la cuina a aquelles persones que es preocupen de la seva alimentació, però no tenen temps per cuinar. Fem els nostres productes igual que els faries a casa, però nosaltres fem la feina pesada i te’ls oferim com si haguessis passat molta estona a la cuina amb la tranquil·litat de que és igual de natural, que no li hem afegit res.
Mar-Tret Teca S.L. va començar la seva activitat a la Rambla Catalunya d’Olesa de Montserrat a l’any 1977. Era una botiga amb un petit obrador on es feia pebrot escalivat, escalivada i llegum cuit.
Amb el temps el negoci va anar prosperant i l’any 1998 va traslladar les seves instal·lacions a la Masia Can Cortadelles, on es troba actualment. Així es va poder ampliar l’obrador, tenir un magatzem, una càmera de fred i una zona d’etiquetatge. Això va permetre començar a fabricar quantitats més grans, sense renunciar a la qualitat ni al sentit artesanal. I així és com continuem fent les nostres conserves encara avui. En l’elaboració dels nostres productes no fem servir cap tipus de conservant, colorant, additiu ni blanquejant alimentari. Es conserven gràcies a productes naturals com l’oli, el vinagre o la sal, i l’esterilització a altes temperatures que ens proporciona la mateixa qualitat durant dos anys, amb absoluta seguretat alimentària.
Les nostres conserves es poden menjar tal com surten del pot o es poden utilitzar com a base de plats més elaborats. Com es conserven sense necessitat de fred te les pots portar a la feina, o tenir-les en la teva cuina per a aquell dia que arribes tard, mort de gana i sense ganes de cuinar. En un moment tindràs un menjar sa, molt saborós i et estaràs cuidant molt bé.
Mar-Tret va néixer a la Rambla de Catalunya a Olesa de Montserrat el 1977. Va ser una botiga amb una petita cuina on es elaboraven pebrots, verdures i llegums a la graella. Es venien acabats de fer. Des de llavors, hem evolucionat i millorat, per poder fabricar grans quantitats de producte però sempre sense renunciar a la qualitat i l’artesania.
Utilitzem molts productes de proximitat. Tractem directament amb els pagesos i hi compartim inquietuds. Sabem en quines èpoques de l’any es fa la collita , i ens inquietem si la manca o l’excés de pluja o de sol les poden danyar . Així ens agrada treballar, perquè els aliments són per a nosaltres una cosa important que s’ha de cuidar des de l’inici.