Cítrics naturals d’una terra privilegiada

L’activitat de la nostra família ha estat, des dels inicis, al cultiu de cítrics a les terres que vam heretar dels nostres avantpassats. Els nostres camps es troben a Alcanar, un poble tradicionalment agrícola dedicat al cultiu de cítrics: mandarines i taronges de diverses varietats. Es tracta de la principal zona de producció de cítrics a Catalunya.

La nostra producció es basa en un sistema de cultiu integrat, fet que ens permet respectar el medi ambient la salut del productor i la del consumidor.

Les nostres taronges han seguit el seu procés natural de maduració a l’arbre i, gràcies a això, no passen per tractaments postcollita de maduració i conservació. Les nostres fruites tenen el Certificat de Producció Integrada, és a dir, fem ús de mecanismes de producció natural que asseguren, a llarg termini, una agricultura sostenible. 

Vetllem per tal de garantir la qualitat dels nostres productes minimitzant l’ús de les substàncies químiques.

Produïm diverses varietats de taronges com: Navelina, Navelate, Navel Lane Late i Valenciana.

Els cítrics són un fruit ric en vitamina C, poc més de mig got de suc de taronja és la quantitat ideal que necessita l’organisme diàriament de vitamina C. És important consumir-lo el més fresc possible per tal que mantingui tiotes les seves propietats: vitamina A, B1, B2 i B6 i és molt ric en sals minerals, especialment potassi i calci.

Tenim varietats del grup de les clementines: Mioro, Clemules i Hernandina.

Gràcies a la seva gran quantitat d’aigua, ens aporten menys sucres i, per tant, menys calories. La fibra que conté afavoreix el trànsit intestinal i, al igual que les taronges, són molt riques en vitamina C, però també en àcid fòlic, calci i provitamina A.

Llimones de la nostra finca. Sense tractaments. Perfectes per a aprofitar-ne tant la pell com el suc. La família dels cítrics té un alt contingut en vitamina C i àcid cítric que a més de neutralitzar els radicals lliures i impedir el desenvolupament de cèl·lules canceroses, li donen un poder digestiu, antioxidant i antiinflamatori. Afegeix mitja llimona al teu suc i tindràs una bona càrrega d’antioxidants i vitamina C.

Venda directa a particulars

Fem venda directa a particulars (comanda mínima 1 caixa) i al sector de la restauració (hotels, restaurants, regals d’empresa, etc.).

La comanda la podeu fer efectiva per correu electrònic, a través de la nostra pàgina web, o per telèfon. Rebreu la vostra comanda en un temps màxim de 24h després de ser collides de l’arbre per tal que pugueu gaudir d’unes taronges fresques i naturals, i sense despeses de transport ni entrega.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa