fbpx
Cerca

Llibertat per als celíacs

L’Obrador Sense Gluten neix amb la intenció de donar llibertat al celíac. La improvisació no li hi és afí, i menys quan es vol menjar fora de casa.

Des dels seus inicis han creat un equip multidisciplinari desenvolupant uns extraordinaris productes per a totes les persones intolerants al gluten. Treballant acuradament per escollir les millors matèries primeres i combinar-les de tal manera que conformin exquisites postres i productes. les seves instal·lacions són  totalment noves i adaptades a la manipulació sense gluten. Compten amb tota la maquinària necessària per la elaboració d’un bon producte final.

Així doncs, treballent diàriament preparant els seus productes per ser lliurats a diferents establiments i posar-los a l’abast dels consumidors. La qualitat esdevé essència quant es vol treballar bé. A l’obrador cuiden els seus productes com si fossin un regal per a tu. A més, les seves entregues es fan amb total garantia per no trencar la cadena de fred.

El Gluten Rodó

La filosofia del gluten rodó és un somni que esdevé realitat. Un somni de conjugar i ajudar a diferents col·lectius.

  1. El més important és poder donar llibertat al celiac per gaudir d’unes bones postres.
  2. Oferir un producte d’alta qualitat.
  3. Procurar per la reinserció social dels joves i donar-los formació.
  4. Possibilitat pel restaurador de rebre nous clients celiacs amb amics i familiars
  5. Col.laboració amb menjadors socials.

Productes

A continuació podeu veure algunes de les seves creacions. Tot això i molt més ho trobareu a la seva botiga online! També accepten encàrrecs personalitzats de tot tipus!

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!