fbpx
Cerca

De petita, a casa sempre s’han utilitzat les plantes medicinals, els ungüents i les teràpies naturals, encara tinc la imatge de la meva mare fa més de 30 anys fent seità a casa i curar-me les ferides amb pròpolis! Una odissea en aquell temps!

Va ser quan vaig formar la meva pròpia família quan em vaig interessar veritablement per la medicina natural, volia saber més sobre aquelles coses de què parlava la mare, volia donar el millor a la meva família, quan tenien mal de panxa, quan estaven engoixats,..

He tingut la sort de formar-me amb els millors, amb grans professionals i sobretot grans persones, cada una m’ha aportat una mica del que sóc ara, una apassionada per ajudar els altres a tenir més salut física i emocional, no hi ha res millor que acompanyar a algú en el seu canvi personal. L’alimentació és essencial, però no podem obviar que el cos és un esclau de la ment.

La meva formació ha anat de fora cap a dins, primer amb el cos fisic, fent massatges i donant classes de reflexològia per nadons, mentres m’endinsava en els processos orgànics del ser amb la medicina natural i l’alimentació sana i finalment l’ànima i el comportament de les emocions i com t’afecten.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!