L´art de la cuina del mar a la brasa

La Sala de l’Isaac és el restaurant del grup Sala Gran, un espai destinat a l’art de la cuina del mar a la brasa.

El restaurant és una masia típica catalana del segle XVIII, amb un menjador que combina la pedra rústica amb una il·luminació moderna, càlida i acollidora, per tal de fer-vos sentir com a casa.

Ens dediquem a l’art de la cuina del mar a la brasa, una tècnica ancestral posada al dia pel nostre xef, l’Isaac Sabrià; utilitzant productes de proximitat i buscant sorprendre en tot moment als nostres clients amb plats com els musclos de roca a la brasa d’olivera, les sepionetes de Palamós a la brasa amb cap i pota de vedella, qualsevol dels peixos salvatges que comprem directament a la llotja de Palamós o, el gelat de llet d’ovella ripollesa a la brasa amb maduixes macerades de Sant Pol de Mar.

La Sala de l’Isaac es basa en uns valors sòlids, ben entesos: tradició, innovació, cultura i sostenibilitat, sempre treballant amb el millor producte de proximitat.

Creativitat, contrastos i modernització de la cuina catalana tradicional són alguns dels nostres fets diferencials, on es busca compartir experiències amb els productes de qualitat i temporada.

L’ADN de la Sala de l’Isaac. El nostre Xef, treballa per recuperar i evolucionar la cultura gastronòmica catalana i empordanesa, l’Isaac és un enamorat de la tradició, amb valors com la sostenibilitat, la qualitat i la innovació.

El grup Sala Gran s’ha modernitzat dividint el seu espai en dos:

La Sala de l’Isaac que segueix com a restaurant i espai gastronòmic especialitzat en la cuina del mar a la brasa i, la Sala Gran destinat a l’organització d’esdeveniments personals, professionals i càtering.

Aquest canvi és degut a les modernitzacions que l’organització de l’equip que ha cregut convenient en separar els dos espais contundentment dins el mateix grup.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa