Ni som mestres ni al nostre bell i benvolgut ofici tenim l’atreviment d’anomenar-lo art. Ni estels, ni forquilles, ni ressenyes, ni banderes… només treball, treball i treball… Des de 1857, de pares a fills, fem el mateix: Il•lusionar-nos amb el pa nostre de cada dia.

Pa, pastes, croissants, coques, crostades, xocolates, pastissos… tot ens il•lusiona, tot comença de zero i acaba en la taula d’algú… Li agradarà?, gaudirà?… Quina il•lusió! Només donar importància a una dada, no utilitzem cap tipus d’additiu ni producte químic, ni tenim un tracte amb Belzebú, per tant els nostres productes mai són iguals.

Segons un estudi recent (Novembre 2015 / Le Fígaro) tan sols un 1% de les pastisseries franceses són artesanes: fan ells mateixos el que venen. El 99% compren, processen, venen productes congelats, precuinats o que fan servir preparats industrials Quin percentatge tenim a Catalunya? I a Espanya? Enhorabona si sou clients nostres. La Lionesa és una de les poques pastisseries artesanals que trobareu.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa