Olives de taula artesanals i excepcionals

L’empresa Vallespí Vidal es va crear amb l’objectiu d’elaborar olives de taula i oli d’oliva verge extra de gran qualitat, utilitzant la seva pròpia producció d’olives per a la transformació, elaboració, envasament i comercialització dels seus productes.

Tant l’oliva de taula de les varietats Sevillana, Empeltre, Arbequina i Morta, com l’oli de les varietats Empeltre i Arbequina s’elaboren artesanalment, sense productes químics ni additius, excepte herbes aromàtiques.

La pasta d’oliva s’elabora a partir de les tres varietats (Sevillana, Empeltre i Arbequina) de forma natural i sense productes químics ni additius.

Olives

L’oliva Sevillana és de bon tamany, es consumeix verda i està aromatitzada amb herbes naturals recollides del camp.

La varietat Empeltre està considerada la millor oliva negra de taula, per la seva pastositat i sabor, aromatitzat amb herbes.

L’Arbequina, de petit tamany però un sabor que la distingeix de les altres varietats, també està aromatitzada amb herbes naturals.

Les olives Mortes s’elaboren amb la varietat Empeltre, mitjançant un costós i delicat procés artesanal. Amb l’assecament de les olives en abundant sal i el fred intens de les nits hivernals s’aconsegueix un producte artesà de gran qualitat, aromatitzat amb herbes naturals.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa