fbpx
Cerca

Historia

L’empresa LA CASA DEL PERNIL inicia l’activitat comercial de venda de pernils l’any 1985 en un petit local de 40m. Abans però, el Sr. Juan Gabino i la Sra. Ángela Gómez, fundadors de l’empresa, ja feien venda ambulant per a la restauració i per a particulars.

Actualment l’empresa està regentada pels fills i compta amb unes instal·lacions de 200m distribuïts en zona d’emmagatzematge, celler amb dos mil pernils i xarcuteria.

A part de pernils ibèrics també s’hi poden trobar embotits ibèrics, vins, conserves, i sobretot una àmplia gamma de formatges i foies.

La filosofia de l’empresa sempre ha estat una immillorable relació qualitat preu. Així doncs, es poden trobar a molt bons preus marques com Joselito, 5J de Sánchez Romero Carvajal i denominacions com Dehesa d’Extremadura, D.O.Guijuelo i Valle de los Pedroches.

Tots els pernils que es troben a LA CASA DEL PERNIL han estat escollits minuciosament  peça per peça, també s’han fet, futures reserves per així aconseguir una regularitat de curació perfecta.

Instalacions

La Casa del Pernil regenta un establiment de 200m distribuïts en xarcuteria, celler per dos mil pernils i magatzem. La xarcuteria consta d’una vitrina de 8 metres lineals, congelador amb carn ibèrica, càmera frigorífica, màquina d’envasar, moble de vins, tres bàscules… A més, es preveu una nova obertura l’any 2013.

Marques

A la Casa el Pernil es troben algunes de les millors marques de pernils del mercat com Joselito, 5J de Sánchez Romero Carvajal, Dehesa d’Extremadura, D.O.Guijuelo, Valle de los Pedroches… Pel que fa als formatges algunes de les marques són Idiázabal, Casar de Cáceres, Covap…

La carn ibèrica de gla es caracteritza per ser una carn melosa i gustosa. Totes les parts del porc ibèric de gla com són el secret, la presa, la ploma, el filet, el llom, les galtes sobretot, costelles, carn picada, pinxos… són peces de carn per satisfer els paladars més exigents.

Així doncs, per poder subministrar tot l’any carn d’aquesta qualitat es fa una reserva a primers d’any, que és quan es maten els porcs ibèrics de gla, i en sistema de congelació es manté per a tot l’any.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!