fbpx
Cerca

La Botigueta del poble és un projecte que neix del somni d’un nen: un nen d’àmbit rural que ja de ben petit ajudava la seva àvia a cuidar dels animals del mas i l’acompanyava a cuidar l’hort i l’acompanyava a tot arreu i s’impregnava de la seva saviesa i ella li oferia un raconet de terreny sota l’arbre del caqui perquè comencés a cultivar el seu petit hort; un nen acostumat a veure paradistes de productes del camp a plaça i vilatans agraïts de rebre aquella meravella de productes; un nen que es fa adult i com molts altres es decideix a formar part de l’èxode rural.

Però en arribar a la gran ciutat no hi troba res de tot allò, no hi troba aquells valors. Aquell nen, en Joan Miquel, avui és el fundador de La Botigueta del poble, el projecte que tracta d’apropar al món virtual i el món urbà el que tots nosaltres podem trobar en entorns més rurals, de pobles ben petits on hi ha poc més d’una tenda i on destaca aquesta petita botiga, autèntica, de poble, de productes de proximitat, gurmet i excel·lents i que nosaltres, com a turistes km 50, o km 100, ens decidim a entrar-hi per emportar-nos algun record gastronòmic cap a les nostres llars i que justament quan estem uns pocs metres més enllà, pensant tan bon punt degustarem el producte a casa, pensem que “has de tornar-hi” ja sigui per comprar-ne més del que ens hem emportat i que fa tan bona pinta o perquè hi comprarem altres productes que també ens han fet força gràcia però que avui no hem agafat.

Producte variat exclusivament ‘en línia’

A la Botigueta del Poble disposen de tota mena de productes, això, com hem dit, tots ells destaquen per ser artesans i d’alta qualitat. La dolçor de la seva xocolata és indescriptible, els seus llegums destaquen pel seu gust pur i els seus vins, eleven et faran viatjar a un món de fantasies. Tots això i molt més, exclusivament per internet.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!