Vinculats a les Terres de l’Ebre, a Amposta des de l’any 1958 però d’arrels de Xixona (Alacant), bressol del torró al nostre país. Membres de Jijona des de la seva fundació l’any 1968, quan els xixonencs de Catalunya, van formar l’empresa al Vendrell i creen les primeres marques d’aquest dolç nadalenc.
La família Pico-Matamoros funda el 1980 l’empresa Torrons i Gelats a Amposta i des de llavors ofereixen aquest dolç nadalenc a tot el territori ebrenc. Cada any, a principis del mes de novembre, ens traslladem fins a Xixona per compondre en un mar de sabors, les receptes més tradicionals per a cadascun de les barres de torró artesanal que oferim a la Botiga d’Amposta on, a més, acabem de preparar cada peça de torró artesanal i cada delícia de nadal. Tallar cada barra una per una, l’embassem manualment així com la fruita confitada o les ametlles farcides de deliciosa Xixona.
Una feina que ens apassiona i cada any la fem amb molta cura, amb molta estima perquè a la teva taula, durant aquestes festes, degustis els sabors més autèntics i tradicionals de les festes de Nadal.