fbpx
Cerca

Oli d’oliva verge extra ecològic i social

HORTUS APRODISCAe és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

A Hortus fomenten l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomenten la recuperació de varietats locals, promouen valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionen mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans.

Hi trobaràs productes ecològics propis, els serveis de viandes que oferim i, finalment, els nostres consells, informació i activitats sobre l’agricultura ecològica i l’alimentació ecològica.

Si sou empresa alimentària o agricultors/es ecològics, us ofereixen els següents serveis amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors amb discapacitat:

  • Servei de maquila de productes amb marca pròpia: col·laboren en el desenvolupament de solucions individuals per al vostre producte, independentment de si requereix una fase del procés o una combinació de processos productius: elaboració, envasat, etiquetat, encaixat, entre d’altres. Vosaltres els subministreu les matèries primes i ells elaboren el vostre producte final d’acord amb els vostres requeriments i especificacions de qualitat.
  • Servei de manipulats alimentaris: envasat, etiquetatge i encaixat per a campanyes de màrqueting promocional, entre d’altres.

Si sou empresa alimentària convencional, us ofereixen la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries ecològiques per la vostra marca.

Disposen dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIPAC/RGSEAA).

Oli d’oliva verge extra ecològic

Varietat: Arbequines procedents de cultiu ecològic.
Per què és tan bo?: Olives cultivades a la nostra finca del Camí de la Serra de la Selva del Camp (Baix Camp). Aquest oli que ha estat obtingut de la primera pressió en fred. S’ha deixat reposar i s’ha envasat sense filtrar, garantint així un procés natural. Això fa que el nostre oli tingui un color característic. El resultat és un oli de màxima qualitat que manté el gust i l’aroma autèntic de l’oliva arbequina, i les seves propietats nutricionals.
Format: 250 ml / 500 ml

Olives arbequines

Ingredients: Oliva arbequina*, aigua i sal marina.
Consells: De totes les varietats, les olives arbequines pertanyen a les més petites i exquisides i se’n fa un oli d’oliva molt suau. És un aliment base de la dieta mediterrània y un gran aperitiu.
*Procedent de cultiu ecològicFormat: 100 g

També feu un cop d’ull a les seves salses i conserves, confitures, fruits secs i botiga.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!