HORTUS APRODISCA és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.
A Hortus fomenten l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomenten la recuperació de varietats locals, promouen valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionen mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans.
Hi trobaràs productes ecològics propis, els serveis de viandes que oferim i, finalment, els nostres consells, informació i activitats sobre l’agricultura ecològica i l’alimentació ecològica.
Si sou empresa alimentària o agricultors/es ecològics, us ofereixen els següents serveis amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors amb discapacitat:
Si sou empresa alimentària convencional, us ofereixen la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries ecològiques per la vostra marca.
Disposen dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIP