fbpx
Cerca

Els d’Horta La Garriga tenim hort a la zona de Can Queralt. Som uns joves productors que som feliços treballant de pagès El nostre lloc web vol  oferir un canal directe de comercialització agroalimentària en el nostre entorn més proper per proveir de productes de proximitat i de  km 0  oferint sempre  la  màxima qualitat.

La nostra intenció és produir, vendre i distribuir productes que es caracteritzen per ser produïts en el nostre territori i que per tant propicien el comerç local i estacional.
Són productes que ofereixen molts avantatges, ja que al ser de proximitat, tenen molta més qualitat i més garanties de seguretat, en sabem doncs la seva procedència.
També són molt més sostenibles i contribueixen a mantenir l’activitat agrària del nostre país així com la preservació de la biodiversitat i el medi ambient.

Busquem crear transparència des de l’origen i oferir una comunicació propera i empàtica amb tots els nostres clients per a transmetre tranquil·litat i seguretat en l’adquisició dels productes, al mateix temps que oferim comoditat i confiança.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!