Venda de productes agroalimentaris de qualitat

L’Agrobotiga de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, que pertany al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, és un espai proper de venda de productes de qualitat, a més dels propis que produeix la companyia fructícola.

Posada en marxa l’any 2010 l’Agrobotiga està situada a les mateixes instal·lacions que la Cooperativa del Camp d’Alcarràs (Carretera de Vallmanya, Km1), amb la finalitat que el soci que acudeix sovint a la Cooperativa per gestions professionals tingui també un punt de venda de productes alimentaris. Això no obstant, l’Agrobotiga és també un punt de venda de productes de proximitat i d’alimentació en general per a la ciutadania de l’entorn.

L’Agrobotiga compta amb un “Racó Cooperatiu”, on els productes procedents d’altres cooperatives agroalimentàries tenen un espai predominant, atès la filosofia del grup de cooperar amb d’altres entitats que produeixen i comercialitzen productes de la terra o de proximitat.

També, a l’espai de les fruites i verdures s’hi pot trobar la fruita i la verdura procedent dels mateixos camps de Fruits de Ponent. Es tracta d’un producte fresc, d’alta qualitat i que compta amb el segell de Producció Integrada, que garanteix la traçabilitat del producte.

L’Oli d’Oliva Verge Extra procedent del Molí d’Alcanó és un altre dels ingredients d’aquesta Agrobotiga, conjuntament amb la poma de muntanya de la Vall del Llobregós.

L’Agrobotiga d’Alcarràs vol ser també un punt de trobada entre gent que estima el producte de proximitat.

Agrobotiga

L’Agrobotiga d’Alcarràs és un servei de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs. Està situada a la carretera de Vallmanya, km 1, Alcarràs.

Coordenades GPS: 41.570942 – 0.520542

Ven al detall productes agroalimentaris cooperatius d’alta qualitat.

  • Fruita i verdura de producció pròpia.
  • Productes d’altres cooperatives catalanes.

També hi ha altres seccions com la de làctics, begudes, neteja, etc. A més, ofereix carn de vedella, carn de corder i pa subministrats per empreses locals.

Les instal·lacions tenen 150 m2 de superfície i compten amb un aparcament gratuït.

Horari: de dilluns a divendres, de les 7.30 a les 15.00 hores. Dissabte, de les 7.30 a les 14.00 hores
Comandes per telèfon: 973 791 747

CONSULTA LA WEB DE L’AGROBOTIGA D’ALCARRÀS: www.agrobotigaalcarras.com

També cultiven i elaboren fruitaoli d’olivasucs i almívars.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa