fbpx
Cerca

Experts en fruita en conserva i en almívar lleidetana

Som una empresa familiar i estem orgullosos de ser-ho. A Fruita Blanch som hereus d’una llarga tradició agrària, perquè ens dediquem al conreu de la fruita dolça des de fa diverses generacions. A més, a casa sempre hem fet conserves de la fruita i les hortalisses dels nostres cultius, exclusivament per al consum familiar.

Ara, després d’una feina de recerca i recopilació de les receptes tradicionals de la nostra família, ens hem decidit a compartir-les amb molta més gent. Perquè tothom que ho desitgi pugui gaudir dels sabors únics i cent per cent naturals que nosaltres coneixem tant bé.

I és clar, ho hem fet de l’única manera que sabem fer-ho: de forma completament artesana, fent servir només el fruit de les nostres terres, dedicant-hi tot el temps que cada procés demana i oferint al consumidor la qualitat més alta. Perquè el més important per a nosaltres és, com ho ha estat sempre, conservar la tradició.

Sense secrets

Fa generacions que la família Blanch ens dediquem al cultiu de la fruita dolça i a la seva comercialització. Estem arrelats a l’horta de Lleida, un lloc privilegiat per a aquest cultiu que, pel seu clima fred i humit, confereix a la nostra fruita unes qualitats gustatives excel·lents. Les nostres especialitats són les melmelades, les conserves i els sucs de fruites i verdures fets artesanalment. A més, us oferim olis aromatitzats.Des de fa molts anys som coneguts per tothom com a Cal Camarasa. Però ara també, des que vam triar el cognom familiar com a marca de la nostra producció, se’ns coneix com a Fruita Blanch.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!