fbpx
Cerca

Frooty és un supermercat ecològic on pots trobar productes de kilòmetre 0 al bell mig de Barcelona. El projecte neix de la mà d’un jove emprenedor, en Nacho, amb la voluntat de canviar els hàbits alimentaris i la forma de comprar. Així mateix, crea Frooty amb l’objectiu de fomentar la venda de fruita i verdura ecològica amb un alt nivell vitamínic. 

Ofereix fruita i verdura de temporada que les pots adquirir al teu gust o comprar la capsa que ofereix un sortit variat de cadascuna d’elles, per separat o mixta. També, ofereix derivats d’aquestes com el gaspatxo ecològic, sucs, fruits secs de tota mena, làctics, cereals, productes de rebost i d’higiene. 

A principis de 2019, al costat dels meus germans, comencem a vendre online Taronges Perales, conreades en la finca familiar de Carcaixent, València. El seu producte, ple de sabor i lliure de pesticides va enamorar a molts, tant, que van començar a demandar altres fruites i verdures amb el mateix grau de qualitat.

Per això, va iniciar una cerca d’agricultors locals i cooperatives agràries, especialitzades en productes biològics i ecològics, ignorant les collites massificades i empobrides que proveeixen a la majoria de fruiteries.

Frooty col·labora amb agricultors i cooperatives de Catalunya que els proveeixen al dia amb els seus millors productes de cada època de l’any. Per això, sempre sabràs de la seva procedència, qui els ha conreat i t’arribaran frescos a la teva casa. Estan en contra del plàstic i per això són PLASTIC FREE.

També, aposten per la sostenibilitat i la lluita contra el medi ambient. Per això, estan compromesos amb la reducció de residus i són lliures de plàstic. 

Ara, també ofereixen servei a domicili que et porten els productes de l’hort a casa teva. Com? Primer selecciona els que més et vinguin de gust, els pagesos te’ls recolliran i Frooty t’ho preparen per a enviar en un estat perfecte. L’entrega final es fa en menys de 24 hores. 

1 Revisió perFrooty

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!