fbpx
Cerca

Fruites Forpas, S.A. neix l’any 1989 de la mà de la família Foradada, que enguany ens enorgullim de celebrar aquests magnífics 30 anys d’història.

Tot va començar quan els germans Frigola van decidir jubilar-se i, és en aquell precís moment, quan la família optem per donar continuïtat a un petit negoci de fruites i verdures situat al carrer Pi i Margall de Palafrugell, amb la voluntat de donar-li un nou impuls.

Ben aviat, el magatzem al mencionat carrer es queda obsolet i es trasllada l’empresa al polígon industrial del carrer Trefí, 11, a Palafrugell mateix.

Amb les noves instal·lacions, l’any 1991, el negoci es desenvolupa molt més, donant un millor servei als clients i ampliant el mercat cap a la restauració i l’hostaleria.

La gama de productes creix d’acord amb les noves tendències del sector. Amb el temps, ja no només s’aposta per les fruites i les verdures, sinó també per altres productes de gastronomia diversa. Actualment, a Fruites Forpas hem ampliat la nostra gama de productes de 100 fins a 2.000 varietats diferents.

COL XINESA LILA

La nostra constant ha estat sempre la d’estar al costat dels nostres clients i oferir-los el producte de millor qualitat, sense deixar de banda l’esperit de servei, la distribució i el repartiment diari eficient, tot sempre amb un tracte personalitzat i de proximitat, generant dia a dia més confiança i fidelitat.

Amb tot, hem aconseguit que la nostra empresa s’hagi posicionat en un lloc rellevant entre els professionals del sector. Actualment, amb la nova ampliació l’any 2018, hem volgut contribuir encara més a ajudar als clients i a estar sempre al seu servei.

PÈSOL LLÀGRIMA

La família Foradada i tot l’equip no deixarem mai d’escatimar esforços per estar sempre al vostre abast,
durant aquests 30 anys i per tots els que vindran.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!