fbpx
Cerca

La Formatgeria de Clua crea uns productes artesans de gran qualitat que tenen gran reconeixement. Les seves instal·lacions es troben en un lloc idíl·lic en el petit nucli de Clua. L’empresa compta amb una llarga experiència en l’elaboració de formatges i també organitza visites guiades al poble amb degustació dels productes.

Productora de formatge artesà amb una llarga trajectòria a la seva esquena, la Formatgeria de Clua crea el seu producte de manera rudimentària i amb la matèria primera de tota la vida. Treballen en el petit nucli de Clua, un conjunt aïllat de cases dins del municipi d’Artesa de Segre on fa unes dècades es va instal·lar un grup de persones que han revitalitzat la zona.

Amb els anys i l’experiència, aquesta empresa ha anat perfeccionant un producte que gaudeix d’un gran reconeixement dins i fora de Catalunya, ja que, malgrat la seva poca producció, exporten una part a països com els Estats Units i Itàlia. A més, els seus formatges, com el Suau de Clua, el Montsec o el Cendrat, han rebut nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals.

La clau del seu producte està a obtenir la llet directament de les cabres que cuiden en les seves instal·lacions, l’ús de mètodes artesanals i l’increïble entorn natural on se situa la formatgeria. De fet, ofereixen la possibilitat de fer una visita guiada per a petits grups amb degustació dels seus formatges inclosa. També participen en nombroses fires i trobades gastronòmiques.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.