A l’inici dels anys 90, Angelita i Miguel, els nostres pares, insaciables en el treball i amb ganes de seguir evolucionant, van decidir ampliar el que ja havien començat anys enrere amb el seu bar a la zona de Can Comelles. Un bar de batalla, de barri, del de tota la vida, un petit racó on va començar a forjar aquesta història, l’aposta pel pernil de gla, pernil del bo, del que t’agrada fins el greix, va fer que, animats per molts clients, inauguraran “el Rei del Pernil” al setembre de 1991. l’any 2000, L’Rei del Pernil va canviar de nom per Flor de Sal restaurant, els fills vam decidir seguir el camí iniciat fa ja uns anys pels nostres pares i apostem per una altra gastronomia que ens ha portat fins al dia d’avui.
Flor de Sal, és sense cap dubte, un referent a la zona, ha sabut entendre el pas del temps i gastronòmicament parlant sempre ha estat al dia. La seva aposta gastronòmica, tant per al menú del dia, menú per a grups, carta o pizzes, fan que aquesta casa sigui gairebé visita obligada.