Evolucionant
cap als orígens

Quatre generacions de forners (besavis, avis i pares) ens han ensenyat a estimar l’ofici. Un ofici, el nostre, basat en l’aliment més bàsic de les persones, on es reflecteixen els canvis de la societat, com un baròmetre de riquesa o pobresa, d’abundància o escassetat, de pau o convulsió; en definitiva, mirall del dia a dia d’un país.

Hem treballat per recuperar els processos d’elaboració, els ferments i el respecte pels temps de repòs que durant l’últim terç del segle xx s’havien perdut o havien quedat arraconats. Finalment, gràcies a la recuperació del forn de llenya, hem millorat les qualitats organolèptiques dels nostres pans.

Actualment creiem fermament en una nova cultura del pa que en millori les qualitats nutritives.

Aquestes qualitats s’aconsegueixen amb nous processos d’elaboració que fan baixar l’índex glucèmic, alhora que reduïm la sal, el llevat i els ferments.

Contínuament busquem farines autòctones, ecològiques i farines sense gluten ni enzims afegits.

D’aquesta manera, millorar els pans tradicionals del dia a dia forma part de la cultura del pa a Fleca Parés.

Pans

Ferments propis, crosta gruixuda, caramel·litzada i molla humida

Brioxeria

Binomi de masses fermentades i sucres ben equilibrats

Xocolata

Sofisticació permanent

Pastisseria

Justa combinació de textures

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa