Fesols amb la Denominació d’Origen Protegida

Les característiques específiques dels Fesols de Santa Pau fan que aquest producte sigui considerat d’alt valor gastronòmic, tant a la comarca de la Garrotxa com arreu de Catalunya, i que sigui l’ingredient principal d’una gran quantitat de receptes.

Les seves qualitats, les adquireixen gràcies a la terra volcànica en què són cultivats, un sòl porós i lleuger que afavoreix la retenció de l’aigua de la pluja sense provocar embassaments.

Els Fesols de Santa Pau són blancs i de forma arrodonida, tenen una superfície lleugerament brillant i la seva textura és més aviat llisa. El gra és de mida petita, amb un pes mitjà de 18 a 30 g per 100 llavors.

Una vegada cuits, destaquen per tenir un gust molt suau, amb una textura especialment cremosa, una farinositat baixa-mitjana i una pell poc perceptible.

També són reconeguts pel seu elevat contingut de proteïnes.

El trobareu també a l’Agrobotiga l’Arcada de l’Aram i Restaurant Bellavista.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa