fbpx
Cerca

L’Origen de FARRÉ VIDAL TRUFAS

Durant anys, la família Farré Vidal desenvolupa el cultiu de la tòfona en el sud dels Garrigues (Lleida), prop de la serra del Montsant. La seva situació privilegiada, juntament amb el paisatge típic en terrasses de terrenys argilencs i de roca calcària, confereixen a les tòfones la seva característica aroma, sabor i textura. El clima és marcadament Mediterrani amb temperatures extremes i pluviometries baixes.

Qualitat garantida

Seguint amb la seva filosofia, la política de qualitat forma part del treball diari de l’empresa, amb sistema i processos propis per a garantir que la tan benvolguda tòfona arribi amb la màxima seguretat i qualitat alimentària al consumidor.

Tradició de pares a fills

Des de generacions, la família Farré Vidal representa innovació arrelada a la terra. Una mostra és el fet de ser pioners en el cultiu de la tòfona a la comarca, on aplica les seves habilitats culturals juntament amb micòlegs i agrònoms per a aconseguir tòfones de la màxima qualitat i aroma.

 

Els seus Valors

La correcta maduració de la tòfona és fonamental per a poder-la gaudir al màxim. La tan valorada aroma de la tòfona, només s’aprecia intensament si aquesta és fresca. Per aquest motiu, un dels compromisos en tots els processos és el de garantir un producte fresc i de màxima qualitat organolèptica.

Entorn de FARRÉ VIDAL TRUFAS

L’entorn privilegiat prop del Parc Natural del Montsant, fusiona el cultiu de la tòfona amb la naturalesa, per això un altre dels seus principals compromisos és el màxim respecte amb l’entorn, la sostenibilitat i la biodiversitat.
Un terreny abrupte, de roca calcària, sòl argilenc i ric en matèria orgànica. Amb una climatologia extrema de pluviometria que oscil·la entre els 150-300 mm anuals i humitats ambientals baixes. Les terrasses construïdes durant anys amb murs de pedra dibuixen un paisatge característic en la zona.
Totes aquestes condicions els proporcionen l’espai idoni per al seu cultiu. Aquest “terroir” característic de la zona, dona a les nostres tòfones una aroma, gust i textura diferencials que fa que gaudir-les sigui tota una experiència.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.