fbpx

Una família que estima la terra

Som un projecte familiar que s’estima i conrea la terra de forma artesanal per obtenir-ne el millor fruit. Som la 3a generació de productors de fruita dolça. Als anys 60, els nostres avis i pares van plantar els primers presseguers i des de llavors, el préssec s’ha convertit en el principal cultiu de la nostra explotació. Als anys 80, la família va iniciar la producció de cirera. Recentment, també hem afegit al nostre cultiu l’albercoc, la pruna, el meló, la síndria i el caqui. Tota la nostra fruita es cultiva al secà, fet que li confereix un gust i unes propietats qualitatives excepcionals.

Des de l’any 2002, a més, hem entrat en el sistema de Producció Integrada, la qual cosa es tradueix en la minimització de l’ús de productes fitosanitaris i l’aplicació de processos que afavoreixen la diversitat de l’ecosistema agrícola. Periòdicament, un tècnic de l’ADV (Agrupació de Defesa Vegetal) visita els nostres camps per fer-ne un control exhaustiu. Aquest sistema, doncs, és un segell de qualitat que garanteix la màxima seguretat alimentària al consumidor i un respecte al medi ambient.

Ens podeu trobar a:

– Mercat del Préssec de Sant Pau d’Ordal, els dissabtes i diumenges de 9h a 14h des de finals de maig fins al mes d’agost.

– Mercat de Vilafranca del Penedès, els dissabtes de 8h a 14h des de finals de maig fins a finals d’octubre.

– A Cantallops, on tenim la nostra explotació. Cal trucar prèviament: 656865251 o 639560380.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!