Des de fa més de 35 anys, la família Sanllehy-Caubet regenta aquest acollidor restaurant construït en el que havia estat una antiga quadra.
Des de fa més de 35 anys, la família Sanllehy-Caubet regenta aquest acollidor restaurant construït en el que havia estat una antiga quadra.
Situat a Garós, al Naut Aran i regentat ara per el primogènit de la família, el restaurant http://laliacpa.com/service/estates-and-trusts-mississauga/ Eth Restilhè combina el millor de la tradició culinària aranesa amb les matèries primeres de major qualitat, acte produïdes gairebé íntegrament i els productes de més qualitat de la zona, elaborats o transformats segons preceptes de proximitat, tradició, qualitat i modernitat.
Amb un ambient càlid i familiar, el restaurant ofereix als seus clients una àmplia carta on la tradició és la protagonista, amanides de l’hort, olla aranesa, patés i embotits casolans, carns a la brasa, postres de la casa i una acurada selecció de vins revisada anualment, tot elaborat, cuinat i servit amb respecte, afecte i generositat.
La cuina oberta ofereix al comensal la possibilitat de participar en el servei, segons un lema de la casa… el que no es pot ensenyar, no es pot fer!
També elaboren http://royalamericantours.com/schedule.php embotits, http://ebooklovers.com/today-deals-april-15-2018/ patés, conserves, http://macayanez.com/ pre-cuinats i disposen de botiga online on trobareu prodctes de la Vall.
Eth Restilhè uneix tradició i modernitat en un entorn natural immillorable.