fbpx

Patés de primera elaborats a la Vall d’Aran

http://wah-construction.com/sunset-gardens.html?tmpl=component Eth Restilhè és una iniciativa d’autarquia que pretèn desenvolupar el sector primari de la Vall d’Aran, posant en explotació terres actualmente abandonades, sembrant, pasturant, podant, seleccionant, protegint… en definitva, estimant la terra.

Comercialitzar productes alimentaris d’alta gamma, generant riquesa local i ofereint al consumidor final aliments produïts artesanalment, amb control de matèries primeres i sabors tradicionals… de la terra a la taula!

Eth Restilhè és una marca que vol representar un concepte i una manera concreta de veure i fer les coses: tradició, productes locals, agricultura natural, elaboració artesanal, biodinàmica, matèries primeres controlades, produccions limitades vs. modernitat, noves tecnologies, processos controlats, xarxes… en resum, aprofitar el modern, per reformular el tradicional!

També elaboren  navigate to these guys embotits site de rencontre gratuit oise conserves Plus de conseils pre-cuinats i disposen de  restaurant i de botiga online on trobareu productes de la Vall d’Aran.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa