fbpx
Cerca

Can Mironet del Bosc és un masia ubicada a Sant Pere de Ribes, on cultiven productes de temporada, tenen arbres fruiters i horta. En Jordi Ferret Mestre és la cinquena generació de pagesos de la seva família, (la família Ferret són els Masovers). Des del 2018, va a vendre els seus productes a Es l’Ou Fut.

És l’Ou Fut & Can Mironet del Bosc

En aquesta botiga podeu trobar Fruita i Verdura de temporada, directe de pagès, i altres fruites i verdures de temporada ecològiques, treballen amb agricultors de la zona fent km0.

També, podeu trobar làctics de la Granja Armengol, llegums, conserves, mels, fruits secs, oli, ous, pizzes, productes vegans, heura i moltes més, on molts d’aquests productes són de petits productors.

On trobar-los?

Tenen parades de mercat setmanal a Vilanova i la Geltrú i a Sant Pere de Ribes on podreu trobar els seus productes.

A Vilanova els podeu trobar de dilluns a dijous i dissabte al Mercat Central sota la Marquesina, (Plaça Soler i Carbonell) on fa més de 80 anys que la família Ferret ve a vendre.

A Sant Pere de Ribes els divendres (al carrer Torreta) trobareu una altra parada on venen producte directe de pagès fruites i verdures 

Per altre banda, tenen la parada del Mercat de Mar (carrer llibertat 137, parada 15-16) de Vilanova i la Geltrú. Aquí els trobeu tots els dies en horari de mercat. A la parada del mercat de mar es poden trobar els mateixos productes que a la botiga. 

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.