fbpx
Cerca

Can Mironet del Bosc és un masia ubicada a Sant Pere de Ribes, on cultiven productes de temporada, tenen arbres fruiters i horta. En Jordi Ferret Mestre és la cinquena generació de pagesos de la seva família, (la família Ferret són els Masovers). Des del 2018, va a vendre els seus productes a Es l’Ou Fut.

És l’Ou Fut & Can Mironet del Bosc

En aquesta botiga podeu trobar Fruita i Verdura de temporada, directe de pagès, i altres fruites i verdures de temporada ecològiques, treballen amb agricultors de la zona fent km0.

També, podeu trobar làctics de la Granja Armengol, llegums, conserves, mels, fruits secs, oli, ous, pizzes, productes vegans, heura i moltes més, on molts d’aquests productes són de petits productors.

On trobar-los?

Tenen parades de mercat setmanal a Vilanova i la Geltrú i a Sant Pere de Ribes on podreu trobar els seus productes.

A Vilanova els podeu trobar de dilluns a dijous i dissabte al Mercat Central sota la Marquesina, (Plaça Soler i Carbonell) on fa més de 80 anys que la família Ferret ve a vendre.

A Sant Pere de Ribes els divendres (al carrer Torreta) trobareu una altra parada on venen producte directe de pagès fruites i verdures 

Per altre banda, tenen la parada del Mercat de Mar (carrer llibertat 137, parada 15-16) de Vilanova i la Geltrú. Aquí els trobeu tots els dies en horari de mercat. A la parada del mercat de mar es poden trobar els mateixos productes que a la botiga. 

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!