Rafael Baró, des del 1912 recull la més antiga i tradicional forma de fabricació d’embotits. Avui, amb més d’un segle de tradició, Rafael Baró es troba en fase de desenvolupació i millora constant amb el compromís de qualitat i servei enfocats a la fidelització dels clients, mantenint l’elaboració tradicional dels embotits. Especialitzats en embotits curats i bullits de carn de porc com a xoriço, fuet, secallona, salsitxó i bacó. Rafael Baró pertany al grup familiar agroalimentari carni “Grupacarn” format per diverses empreses del sector carni, les quals desenvolupen íntegrament tot el procés de fabricació, des de la criança de porcs, fàbrica de pinso, escorxador, sala d’especejament i el processament final d’elaboració d’embotits.
D’aquesta manera arriben a les instal·lacions les carns de primera qualitat, utilitzades per a l’elaboració dels productes artesanals, atenent les màximes exigències del mercat. Ofereixen als clients una traçabilitat total dels productes carnis, garantint la qualitat i seguretat alimentària d’aquests. El seu capital humà, sensibilitzat amb l’elaboració tradicional dels embotits i en constant formació, permet l’adaptació i reacció de l’empresa a l’evolució contínua i exigències del mercat. La flexibilitat, adaptació i col·laboració amb els clients els permet oferir servei a comerços especialitzats, grans superfícies i empreses d’hostaleria.