fbpx
Cerca

L’elaboració artesanal d’embotits Casa Fígols ens permet cuidar-te com ningú

L’origen de la Casa Fígols és molt humil. L’avi Joan Fígols i la seva muller Queralt Planas van posar un petit negoci familiar en marxa amb la seva botiga situada a Montmajor (al Berguedà) l’any 1959. Així doncs, després de veure l’èxit que tenia vendre productes de la matança que la família celebrava setmanalment, va fer que la botiga s’anés convertint en xarcuteria.

Mantenim l’essència d’allò que ens ha dut fins aquí: l’artesania. Elaborem els productes a mà, d’un en un, amb tota la cura que mereix un producte que estimem, que forma part de nosaltres. Aquesta és la nostra forma, l’única que entenem, d’homenatjar la nostra pròpia història, les nostres arrels i el coneixement acumulat per la nostra família.

Aquesta qualitat i proximitat ha incitat que tinguem més botigues arreu de Catalunya, però sempre tenint els nostres origens presents amb Montmajor com a poble principal.

Productes

Els nostres productes de xarcuteria són:

  • Productes curats: cap de llom curat (o carn magra), fuet extra de fuet, llom curat, llonganissa extra pagès, llonganissa de porc senglar, secallona, xoriço, sobrassada…
  • Productes cuits: bull blanc extra, bull negre, bull llengua tan blanc com negre, botifarra blanca i negre cuita, botifarra catalana, “morcilla”, botifarra catalana…
  • Productes ja llescats (tallats): pernil dolç, bacó fumat, llom curat, pernil salat…
  • Productes elaborats: botifarra fresca, costelles, hamburgueses, pinxos, salsitxes, xistorra, pa de fetge…
  • Plats preparats com canelons o lasanya.
  • També tenim especialitats de la temporada com botifarra de ceps, botifarra de calçots, botifarra d’ou, i fins i tot amb escalivada.

Com ja hem dit, la nostra principal botiga i centre de producció i artesania es situa a la població de Montmajor (Berguedà), però també tenim botigues pròpies al Mercat de la Boqueria de Barcelona i als municipis d’Avià, Berga i el Prat del Llobregat. 

 

 

 

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.