Cerca

L’elaboració artesanal d’embotits Casa Fígols ens permet cuidar-te com ningú

L’origen de la  http://psychicevents.co.uk/author/admin Casa Fígols és molt humil. L’avi Joan Fígols i la seva muller Queralt Planas van posar un petit negoci familiar en marxa amb la seva botiga situada a  vowelly Montmajor (al Berguedà) l’any 1959. Així doncs, després de veure l’èxit que tenia vendre productes de la matança que la família celebrava setmanalment, va fer que la botiga s’anés convertint en xarcuteria.

Mantenim l’essència d’allò que ens ha dut fins aquí: l’artesania. Elaborem els productes a mà, d’un en un, amb tota la cura que mereix un producte que estimem, que forma part de nosaltres. Aquesta és la nostra forma, l’única que entenem, d’homenatjar la nostra pròpia història, les nostres arrels i el coneixement acumulat per la nostra família.

Aquesta qualitat i proximitat ha incitat que tinguem més botigues arreu de Catalunya, però sempre tenint els nostres origens presents amb Montmajor com a poble principal.

Productes

Els nostres productes de  Liberty xarcuteria són:

  • Productes curats: cap de llom curat (o carn magra), fuet extra de fuet, llom curat, llonganissa extra pagès, llonganissa de porc senglar, secallona, xoriço, sobrassada…
  • Productes cuits: bull blanc extra, bull negre, bull llengua tan blanc com negre, botifarra blanca i negre cuita, botifarra catalana, “morcilla”, botifarra catalana…
  • Productes ja llescats (tallats): pernil dolç, bacó fumat, llom curat, pernil salat…
  • Productes elaborats: botifarra fresca, costelles, hamburgueses, pinxos, salsitxes, xistorra, pa de fetge…
  • Plats preparats com canelons o lasanya.
  • També tenim especialitats de la temporada com botifarra de ceps, botifarra de calçots, botifarra d’ou, i fins i tot amb escalivada.

Com ja hem dit, la nostra principal botiga i centre de producció i artesania es situa a la població de Montmajor (Berguedà), però també tenim botigues pròpies al  Staphorst Mercat de la Boqueria de Barcelona i als municipis d’Avià, Berga i el Prat del Llobregat. 

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.