els tinars restaurant

Els Tinars: cuina d’alta gastronomia i ple d’història amb una estrella Michelin

La nostra cuina es basa i s’ha basat sempre amb la cuina tradicional catalana i els millors productes de temporada i de la nostra zona. L’aposta pel Km 0 arriba també al pa i els pastissos, elaborats per nosaltres mateixos. Mantenim plats tradicionals de sempre més actualitzats aprofitant les noves tècniques. Això els ha comportant una estrella Michelin.

Els Tinars és un restaurant de gran història i trajectòria sempre mantenint un gran prestigi. En aquests moments són els fills d’Eduard i Maribel els actuals directors del local, que han transformat en una masia actual i moderna i en un restaurant amb una cuina d’alta qualitat, actual i tradicional al mateix temps, tenint en compte com a tema principal el producte de la zona i temporada. Els Tinars s’ha convertit en un restaurant de clients habituals i de la zona, essent importants els estrangers que porten anys vivint a la zona.

Podeu trobar molta més informació sobre els seus plats, els seus menús, la masia, en la seva completíssima web. Un restaurant de qualitat on tenir uns àpats simplement espectaculars.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=I6eBW_mJy3o[/youtube]

Productes Gourmet: El seu compromís de Km 0 fa que tinguin productes de proximitat, un d’ells són les carns i embotits de Carns Esteve.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa