fbpx
Cerca

El Tall Productes selectes és una empresa jove nascuda l’any 2005, i després de l’experiència acumulada durant més de 15 anys al món de les chacinas i pernils pel seu fundador Xavier Manresa i Susanna Martori , decideixen implantar-se i començar aquesta nova aventura a Calella de la Costa, (poble del Maresme província de Barcelona).
La primera botiga, d’aproximadament uns 130 metres, es munta donant un èmfasi notable al món del Pernil. En aquesta botiga es poden trobar una gran varietat de Pernils i Paletes, formatges, patés, foies, embotits ibèrics i regionals, conserves, olis i un celler de considerables dimensions. L’any 2010, s’incorpora a la botiga una zona de degustació, on es poden tastar els productes exposats i prendre algun suculent brou del celler, sempre a un modic preu.

El 2007 es va obrir la botiga de Blanes, una petita botiga gourmet, situada al centre de la població, dedicada al Pernil i a gran varietat de productes delicatessen. Hi trobaràs pernils, embotits, formatges, conserves, vins, delicatessens, menjar preparat… i una infinitat de productes tots de la més alta qualitat.

A finals del 2010, vam obrir el nostre últim punt de venda. És a Girona, a plaça Catalunya. Una botiga molt minimalista, on predominen els pernils i productes delicatessen. Hi trobaràs patés, foies, caviar, melmelades, salses, conserves, marisc de Rias, whiskys, ginebres, xampanys, caves,  etc.

A El Tall , predominen els productes considerats “Tops”, grans marques, amb màximes garanties i servits de la millor manera possible. També tenim la nostra pròpia marca de Pernil “El Tall”, Pernil de gran qualitat a molt bon preu, sempre escollit dels millors assecadors per nosaltres mateixos.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.