Cerca

http://heavenlyplastics.com/pride/2017_06_02_6d_5269/ El Rebost de Can Barramba és una empresa familiar fundada des de l’agost de 1995, situada al municipi de Sant Pau de Segúries, dins de la comarca del Ripollès, més concretament al costat de la Via Romana del Capsacosta.

buy neurontin 100mg Ens dediquem a l’elaboració d’embotits artesans, és a dir, només porten carn de porc, sal i pebre, ja que volíem seguir i mantenir les costums de la matança del porc. Per aquest motiu vam prendre la decisió de posar en marxa aquesta empresa. Per fer-ho vam necessitar més d’un consell i ajuda per part de les persones que des de ben petits feien la matança del porc a casa seva, per això podem dir que és una empresa familiar, ja que les costums han passat de pares/mares a fills/es fins al dia d’avui que ens ha arribat a nosaltres.

http://7baysscaffolding.co.uk/4-challenges-of-scaffolding-in-cornwall/ Un consell que ens van dir, molts dels nostres familiars, és que per aconseguir uns bons embotits era necessari trobar uns bons porcs, per això un cop ja sabíem com elaborar els embotits, el que vam fer va ser buscar uns porcs de qualitat i criats de la manera més natural . A més a més vam creure important que els porcs fossin criats a la mateixa comarca per aconseguir així un embotit de km 0. Un factor que vam haver de tenir en compte és que els porcs, com a mínim, havien de pesar 100 kg per aconseguir uns embotits molt més bons.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.