fbpx
Cerca

El Nacional: 4 restaurants en 1

El Nacional representa un concepte innovador que serà referent de noves tendències gastronòmiques. 4 espais, 4 barres i mil formes d’alimentar l’ànima. El Nacional és això. Un restaurant de carn, un restaurant de peix, un restaurant de tapes i arrossos i un restaurant ràpid delicatessen. Quatre espais diferenciats que es complementen amb 4 barres especialitzades en: cervesa, vi, cava i còctels, que converteixen El Nacional, un restaurant de moda a Barcelona on submergir-se en la vida local de la ciutat.

Un multiespai gastronòmic, on cada una de les zones té un atractiu singular que farà que tinguis la sensació de viure experiències diferents dins el mateix restaurant.

El local està situat al mig del passeig de Gràcia i té una superfície de 2.600m2 amb capacitat per a més de 700 comensals.

Un lloc emblemàtic i ple d’història, que ha estat testimoni de l’evolució industrial de Barcelona des de la seva construcció el 1889. En els seus inicis va allotjar un cafè teatre, una fàbrica de tints, un multiconcessionari de cotxes d’abans de la Guerra Civil … fins a convertir-se finalment en un garatge.

Grans vidrieres i pilars metàl·lics donen al lloc un encant singular, molt difícil de descriure amb paraules. Hauràs de venir a veure-ho.

Productes Gourmet: OR VELL, on la secció de formatges podràs gaudir-los amb la seva melmelada d’oli.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!