La carnisseria Marcel Puigmal és un negoci familiar.

El pioner va ser el pare de l’actual propietari, Marcel Puigmal, el qual durant tota la seva vida va ser carnisser i va dur aquesta botiga durant 11 anys. Després va passar el torn al seu fill Marcel, fins a l’actualitat.

El nostre establiment no trobarà les típiques ofertes del tres per dos, però hi ha promocions de gènere creats per nosaltres, com ara els patés, que cada Nadal treu una especialitat pròpia i diferent de la de l’any anterior, però que no es desvetlla fins a aquestes dates. També pot encarregar cabrit, capó,vedella, pollastre, això sí, tot casolà.

La majoria de clients són de la comarca i els estrangers que visiten la carnisseria són gent a qui els agrada menjar bé. Saben que aquí trobaran qualitat en la carn que compren i tenen total confiança en ell i el seu gènere.

La teva carnisseria de Figueres

Gairebé tot el gènere que trobarà a la botiga és d’elaboració pròpia.

El xai i el pollastre són de casa. El porc i la vedella de l’Empordà. I només trobarà vedella femella, no mascle, que no és el mateix.

Els nostres embotits

Una de les nostres especialitats són els embotits curats, que fem nosaltres mateixos, i es curen i guarden en un rebost com els d’abans.

Una altra especialitat són els embotits cuits, com la botifarra negra, la botifarra catalana, la botifarra de fetge, la botifarra d’ou, etc.

I finalment, amb la experta mà de “Traiteur” (xarcuter-cuiner a França) també elaborem pernil dolç, pit de gall dindi i com no, un gran assortiment de patés tant clàssics (pebre verd, pebre negre, etc.) Com originals (cava, taronja, tropical, etc.)

El mimat és un foie 100% natural fet amb els millors fetges d’ànec.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa