fbpx

Família dverd

Són pagesos des de sempre. Coneixen de primera mà el llenguatge de la naturalesa perquè durant molts anys es van dedicar a la producció de fruita.

A les Terres de Lleida, els fruiters sempre han estat un cultiu molt important. Però fa uns anys la desvalorització del preu de la fruita els va brindar l’oportunitat de reinventar-se, i així ho van fer.

No volien deixar la pagesia, els agrada la terra, recollir els seus fruits i gaudir mentre la treballen. El seu pare, que sempre havia fet de pagès, els havia ensenyat durant molts anys a cuidar-la, a saber quin grau d’humitat tenen les plantes, si necessiten aigua o no; només tocant la terra…

Tenien l’anhel de treballar un producte d’horta, que anés directament de l’hort a taula, i que la gent pogués gaudir del seu sabor genuí.

Horta de veritat, cuidada des del respecte cap a la terra i els seus fruits.

Passió per la pagesia

Al deixar els fruiters, van iniciar l’aventura ‘verda’.

Van començar a plantar enciams com els d’abans, enciams ‘de veritat’! Al vendre’ls a l’engròs, eren tan sols un producte més i no era el seu objectiu. No es tenia en compte el seu origen, la cura amb què havien estat plantats, cuidats i collits, per tal calia replantejar la situació i reinventar de nou!

L’any 2010, seguint els consells d’un molt bon productor, conegut i amic va néixer dverd. El seu consell va ser clar; Amb les aptituds per fer créixer vida, havien de produir herbes per cuinar (culinàries) i comercialitzar-les ells mateixos sota una marca pròpia. I així és com va néixer dverd.

Les herbes

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!