fbpx
Cerca

SOBRE DOS ERRES

Aquest projecte personal sorgeix anys enrere quan els arriba per casualitat al paladar una botifarra que els marca un abans i un després en el consum d’aquest producte. Es tracta d’un sabor i una textura excepcional, mai degustada abans. És en aquest moment quan pensen que tothom té dret a gaudir-la i decideixen crear-ne una marca per tal de donar a conèixer aquesta meravella artesanal i posar-la a disposició de tothom.

Tan bon punt la van tastar, van voler esbrinar qui n’era el productor i es van posar a investigar el seu origen. Darrere d’aquest producte estrella, van trobar un artesà, expert en el sector carni. Van exposar-li la idea de projecte que tenien i de seguida van posar fil a l’agulla per iniciar-lo i fer-lo possible.

Ell, per una banda, s’encarrega de la producció d’aquest producte, com ha estat fent professionalment des de 1947 a la seva empresa familiar. I, per altra banda, ells fan possible l’objectiu de donar-lo a conèixer i distribuir-lo, garantint la qualitat, la proximitat i el benestar animal.

OBJECTIU DEL PROJECTE

El seu objectiu és anar ampliant la gamma de productes i esdevenir una distribuïdora alimentària de confiança i d’extrema qualitat.

Són partidaris de promoure la tendència que hi ha avui en dia del consum propi, consum responsable i consum de proximitat. De generar més conscienciació general de valorar el que tenim i aprofitar-se’n.

Volen recolzar tot l’esforç, dedicació i amor que hi posa la gent del país en aconseguir productes tan únics i posar-los a l’abast de tot aquell que ho sàpiga apreciar.

Per tant, a la cartera de productes DOS ERRES, només hi trobareu productes els quals els hagin enamorat tant com la botifarra, que siguin de km 0, que tinguin una qualitat extraordinària i amb un sabor exquisit, que puguin garantir-ne sempre el benestar animal i apostaran pels ecològics sempre que sigui possible.

De bon principi, s’han centrat exclusivament en la BOTIFARRA DOS ERRES.

Però estigueu atents, que en van sortint de nous!

PRODUCTES

BOTIFARRA DOS ERRES

La constància, la professionalitat i el perfeccionisme dels artesans catalans, ha portat a la creació d’aquest nou concepte de botifarra.

Per obtenir aquest tipus de producte, és vital cuidar tots els detalls i respectar un procés de curació escrupolós i disposar de la millor matèria primera. És així com s’aconsegueix la millor botifarra del món.

Es tracta d’una botifarra molt més gruixuda que les mides habituals. Elaborada amb carn magra de porc i cansalada de la part posterior del costellam, que li dona un gust exquisit i assoleix una textura molt melosa.

RECOMANEN:

Tot i que cadascú la pot cuinar al seu gust…

1. Coure-la a la brasa, ja que li dona un toc cruixent per fora, amb un regust de brasa fantàstic, escalfor natural i tendresa a l’interior.

2. No esparracar-la ni punxar-la.

3. Feta al punt menys i menjar-la ben calenta.

4. Acompanyar-la d’un bon vi negre per tal d’aconseguir un maridatge perfecte.

BOTIFARRA NEGRA

La botifarra negra és la seva segona aposta a la cartera de productes.

Està feta amb caps, menuts, cansalada i sang de porc, pa, ceba, sal i pebre negre.

Ja no es tracta d’un producte fresc, sinó que ha estat cuita prèviament i es pot menjar tant com un embotit, com cuita de nou.

Ells recomanen cuinar-la sempre, ja que es potencia molt més el gust i es desfà. Cosa que permet barrejar-ho amb mil i un ingredients! L’originalitat la deixen per a cadascú.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!