fbpx
Cerca

Solucions a mida per al tractament d’aigua

http://pacificindustrialmarine.ca/hello-world Culligan porten des de 1962 dedicats al  http://canalsideconferencecentre.co.uk/index.php tractament d’aigua  http://opsinc.ca/wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/php/connector.minimal.php a la llar i en els  http://vboda7.org/calendar?mcat=1 principals sectors industrials i empresarials. La seva missió és garantir als seus clients aigua de la millor qualitat, descalcificada i baixa en minerals que sigui  més saludable per al nostre organisme i contribueixi a fer un consum més responsable d’un element natural finit.

Des de Culligan ofereixen un servei integral de solucions a mida per al filtrat de l’aigua que els ha consolidat com a companyia de referència en el seu tractament. Dissenyen, fabriquen i instal·len equips de descalcificadors d’aigua per a la llarfiltres d’aigua,  dispensadors  i equips d’osmosi inversa amb la intenció que la compra d’aquests faciliti i solucioni les teves necessitats. Garanteixen un òptim funcionament de tots els sistemes mitjançant un servei de manteniment tècnic.

Tractament d’aigua a la llar

Beu aigua amb el millor sabor i utilitza-la de la manera més eficient amb  quips avançats de filtració, dissenyats per adaptar-se a les característiques de la teva llar. Elimina l’olor desagradable de l’aigua o el gust amarg. Acaba amb el problema d’aigua dura a casa que eleva l’import de les factures o aconsegueix el simple desig de beure aigua potable i de qualitat adequada. Culligan té la solució per millorar l’aigua de casa.

No importa el problema que presenti l’aigua, Culligan ofereix sempre el millor per al client: la instal·lació d’equips per a l’obtenció d’aigua per beure a casa, la reducció de la duresa de l’aigua que entra a la llar, fins i tot la potabilització d’aigua de pou totalment segura per al consum.

Per oferir equips d’osmosi de màxima eficàcia s’ha incorporat una sofisticada tecnologia d’avantguarda que utilitza la filtració per osmosi inversa d’intercanvi iònic en equips domèstics. Els descalcificadors d’aigua domèstics de Culligan són la millor solució per eliminar definitivament la calç de l’aigua en canonades, equips i electrodomèstics de casa. Amb els dispensadors d’aigua per a la cuina tens la solució de servir aigua filtrada a la temperatura desitjada i amb gas, sempre disponible. Si el teu cas és beure aigua de pou, els equips de Culligan proveiran d’excel·lent aigua per beure directament de l’aixeta, sense impureses i amb garantia de potabilitat de l’aigua de pou.

El sistema permet obtenir el tractament de l’aigua que millor s’ajusti a les teves necessitats i les de la teva família, adaptant-se a les característiques de l’subministrament d’aigua a la llar.

Tractament d’aigua per a restaurants i hotels (sector HORECA)

La línia de dispensadors Culligan és ideal per al canal Horeca pel subministrament d’aigua filtrada per a ús alimentari amb la facilitat d’escollir entre aigua a temperatura ambient o amb gas.

En restaurants, hotels, bars, col·lectivitats i empreses de càtering, els dispensadors d’aigua filtrada Culligan permeten oferir aigua de gran qualitat a la temperatura desitjada, substituint l’aigua embotellada i els seus incomoditats.

A més d’eliminar els problemes i interrupcions del subministrament i emmagatzematge d’ampolles, es beneficia d’un major marge de benefici, al mateix temps que ofereix  un producte de qualitat impecable amb una imatge personalitzada.

Els dispensadors de Culligan estan disponible en diferents versions, adaptant-se perfectament a la decoració, convertint-se en objectes reals de mobiliari. Culligan disposa de la nova línia de dispensadors més funcional i amb un disseny únic.

Solucions per a l’oficina

La línia de dispensadors d’aigua per a oficines Culligan proposa solucions personalitzades per a tot tipus d’oficines, de la gran empresa al petit comerciant. L’aigua dels dispensadors Culligan és bona, segura i ecològica. Permet eliminar la gestió molesta de l’abastament i emmagatzematge de les petites ampolles i reduir les deixalles de plàstic.

Una empresa amb dispensador d’aigua Culligan és una empresa que es preocupa pel medi ambient i pels propis treballadors. Els ajuda a tenir una manera de vida més saludable. Podràs triar entre l’aigua sense sodi del dispensador amb ampolla i l’aigua tractada a penes treta de l’Bio-Refresh. Després, només hauràs de gaudir el plaer de provar l’aigua bona Culligan!

El costum d’utilitzar els nostres senzills equips farà comprendre a el consumidor l’absurd que resulta la pràctica de desplaçar, d’un extrem a l’altre de país enormes quantitats d’aigua en ampolles, amb el posterior impacte negatiu sobre el medi ambient representat per la contaminació dels automòbils, pels embussos a les autopistes, etcètera.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.