fbpx

Els pagesos de Montbrió són l’ànima de la cooperativa que des de l’any 1944 els hi ha permès compartir coneixement, millorar l’elaboració i donar a conèixer els productes de la terra on s’hi ubica la Cooperativa Agrícola Montbrió del Camp. Amb l’experiència assolida en tots aquests anys i amb una aposta ferma i decidida per la innovació, miren el futur amb una il·lusió renovada i treballen com sempre, fent les coses de la millor manera.

Vi blanc i vi negre

Vi blanc obtingut de raïm de Montbrió del Camp, en què la fermentació ha estat controlada a baixes temperatures per poder obtenir els aromes afruitats que el caracteritzen. En boca, és un vi complex i arrodonit. Un vi perfecte per acompanyar els plats típics de la cuina mediterrània. Pel que fa al vi negre, s’obté mitjançant una maceració per separat de les varietats i una fermentació controlada, la qual proporciona una aroma de fruites vermelles i especiada.

Vermut

Un vermut ideal per compartir a l’hora de l’aperitiu. Cada any, l’elaboren artesanalment amb herbes del Baix Camp, tal com ho han fet tota la vida. El resultat és un vi d’aperitiu únic, ric en matisos, un plaer autèntic per als sentits en assaborir les aromes de bosc mediterrani, de farigola, de romaní o de fonoll, de tòfona i de mel.

Oli

L’oli Montebrione és el resultat d’un cultiu i un procés de selecció i d’elaboració acurats. Un oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives arbequines mitjançant només procediments mecànics. El seu peculiar gust afruitat, l’aroma i la mínima acidesa fa que sigui un oli verge extra molt equilibrat, un oli que pels seus atributs, imprescindibles en la dieta mediterrània, ha rebut diversos reconeixements i premis.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!