fbpx
Cerca

Chocolat és una botiga única dedicada a la xocolata i als tes situada al cor del barri barceloní de Sant Andreu. Hi pots trobar tot tipus de productes fets de xocolata: des de més de 90 classes de bombons fets amb un cacau d’una qualitat suprema fins a productes de xocolata totalment personalitzats. Si el que prefereixes és el te, Chocolat t’ofereix una àmplia gamma adequada per a cada paladar: tes neutres, afruitats, aromatitzats i d’espècies.

Els seus propietaris, el Josep Manel Gómez i l’Alícia Vélez, són una parella d’andreuencs que han fet consolidar la botiga al barri amb amor i passió. Gràcies a l’ajuda i la dedicació del seu fill Roger, encarregat de la secció del te, i de la Magda i la Mònica, les dues dependentes de la botiga, aconsegueixen dia a dia fer de Chocolat un lloc tan especial. 

Chocolat nasqué de la mà d’una parella d’andreuencs, la Maribel i el Conrad. L’any 2001, el matrimoni decidí canviar de vida i muntar una botiga al mateix barri. Trobaren la seva font d’inspiració en la famosa pel·lícula “Chocolat” (Lasse Hallström, 2000), malgrat cap dels dos s’havia dedicat al gremi xocolater. Va ser llavors quan, il·lusionats, els andreuencs començaren la seva ruta per diversos països europeus, com Holanda o Brussel·les, amb la intenció de donar forma a la seva idea.

Passaren els dies, els mesos i fins a 4 anys de dedicació, passió i amor, fins que la Maribel i el Conrad varen fer el gran pas: el 20 de setembre de l’any 2005, Chocolat obrí les seves portes al carrer del Mercat nº7 del barri barceloní de Sant Andreu. 

Mica en mica, la Maribel i el Conrad es guanyaren l’estima del barri, i és que el matrimoni vivia per la botiga. Els productes de xocolata, com els bombons, el pastís o els xocolatejats tenyiren els carrers de Sant Andreu amb una suau flaire a cacau. 

Va ser 8 anys després, el 2011, quan la Maribel i el Conrad decidiren jubilar-se i deixar Chocolat a unes altres mans de confiança. La parella confià el negoci al Josep Manel, el distribuïdor de xocolata de la botiga. Ell i la seva dona, l’Alícia, també eren andreuencs i entre els negocis del matrimoni, tenien un centre d’estètica al mateix barri de Barcelona. 

La parella seguí fidelment els valors i la filosofia dels propietaris anteriors, però decidiren traslladar Chocolat al número 40 de la Plaça del Mercadal, un local més lluminós que proporcionà més vida a la botiga. A més, el matrimoni diversificà l’oferta: portà més gènere a Chocolat i introduí els tes com a un dels productes estrella de la botiga. 

Productes destacats

Torrons


Chocolat disposa d’una àmplia varietat de torrons naturals trufats o de praliné amb xocolata blanca, negra o amb llet. 

Bombolletres


Les bombolletres són exquisits bombons de praliné d’avellana (75%) recoberts amb una fna capa de xocolata blanca serigrafiada (25%). Ideals per personalitzar i fer un regal ben original. 

Bombons de licor


Apreciats bombons de xocolata amb licor.

Bombons de fruits secs i fruites confitades


Deliciosa mescla tendra o cruixent de fruits secs o fruites confitades amb xocolata negra o amb llet.  

Ganache


Mescla subtil de llet i xocolata amb una textura fundent i cremosa que pot associar-se amb sabors de fruites, espècies o licors. També és la base de les trufes de xocolata. 

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!