Bangil Cerveses Artesanes Bripau és una cervesera independent localitzada a Riudebitlles, província de Barcelona, una regió cervesera florent que per molts experts i sibarites s’ha convertit en “l’epicentre de la cervesa artesana al sud d’Europa”.
п»ї100mg neurontin Orígens. La cervesera neix al 2014, i és fruit de l’esforç i la passió per la cervesa artesana, de tres amics que decideixen professionalitzar el que durant anys ha estat un hobby.
Kailua Compromesos amb la tradició artesanal. Dins d’un mercat clarament en expansió en els últims anys, apostem per la producció de lots petits, que ens permeten seleccionar els ingredients de màxima qualitat, i elaborar la cervesa de forma totalment artesana, sense cap additiu artificial, i apostar per un producte sense filtrar ni pasteuritzar.
Bata Estils. Elaborem diversos estils de cerveses d’alta fermentació o Ales, perquè són les que més ens agraden, i estem constantment experimentant amb noves receptes perquè creiem en la varietat, i també així poder oferir novetats als nostres seguidors. El nostre objectiu és fer cerveses úniques i de qualitat.
Estem sempre buscant i experimentant amb noves receptes per afegir a la nostra col·lecció. Ens apassionen molts estils de cerveses però ens enfoquem sobretot en Ales o cerveses d’alta fermentació.
Actualment fem servir un ampli ventall de malts tant d’ordi, blat com sègol. També utilitzem una gran varietat de llúpols, sobretot de varietats americanes, ja que donen a les nostres cerveses el perfil que busquem. La procedència dels ingredients és principalment Alemanya, Anglaterra i els Estats Units, ja que a nivell local no trobem els ingredients que busquem. També fem servir ingredients adjunts de procedència local en algunes de les nostres receptes, per donar un toc distintiu i únic a les nostres cerveses.
Disposem d’una màquina de fer cervesa de 8HL per cocció, i consta d’un dipòsit per aigua calenta, un dipòsit per maceració/cocció i un dipòsit filtre per separar el most de la malta. Utilitzem foc directe durant el procés d’escalfar l’aiga, la maceració i la cocció.
El nostre obrador està obert a totes aquelles ments curioses que vulguin entendre com elaborem les nostres cerveses, i organitzem jornades de visita on expliquem el procés cerveser i oferim un tast de les nostres cerveses als visitants.
Duració de la visita: 2 hores aproximadament. Inclou la visita guiada, tast de les nostres cerveses i una ampolla de regal de la que més t’agradi.
Reserva la teva visita a través de cervesa@bripau.cat o truca’ns al 661 41 22 67.