Una cervesa Estupenda!

L’Estupenda és una cervesa artesana i ecològica elaborada amb cura, passió i respecte pel producte.
Preneu-la sola o amb un bon àpat, amb amics o sense, a l’hora del vermut, per dinar o ben entrada la matinada. El seu sabor delicat i ple de matisos farà que qualsevol moment sigui estupendo!

Aquestes són les estupendes:

L´Estupenda Merlot Saison

Fruit de la nostra col·laboració amb Suc de Vida, sorgeix aquesta Saison belga amb most de raïm Merlot reposada dos mesos en barrils de vi usats. El resultat es una cervesa especiada i afruitada a parts iguals, amb evident presència de la fusta i un nal sec però amable. Tocs citrics, de fruita madura i to ee. El nostre petit homenatge a la terres de vins, a la vinya i al seu fruit, el raïm. Ideal per acompanyar formatges cremosos, mariscs, carns al forn, curats, plats picants, fumats i arrossos de tot tipus.

Alcohol: 9%  Amargor: 30 IBUS
Tª recomanada de consum: entre 8ºC i 12ºC
Ingredients de la recepta: aigua, malta d’ordi i de blat (Pilsner, Aromatic i Sucre de canya), most natural de raïm Merlot Suc de Vida, llúpol (Opal), llevat.

L´Estupenda Tripel Cuvée

La clàssica belga envellida en barrils de roure francès. Joc de dolçors i espècies amb gran protagonisme de la fusta. Rica en matisos i fàcil de beure. Una cervesa amb caràcter i presència. Perfecte per gaudir-la en si mateixa o acompanyada de un bona carn rostida, pernils cuits, formatges curats i cremosos, pestos, espàrrecs, mariscs de closca i inclús postres com la crema catalana o el pastís de formatge.

Alcohol: 7,0%  Amargor: 25 IBUS
Tª recomanada de consum: entre 4ºC i 8ºC
Ingredients de la recepta: aigua, malta d’ordi (Pilsner, Munich i Blat), sucre de canya, llúpol (Challenger i Opal), llevat.

L´Estupenda Rossa

Suau, elegant i equilibrada, L’Estupenda Rossa és una cervesa per a qualsevol moment. El seu suau toc herbaci i lleugerament cítric, la seva amargor moderada i el punt dolç de la malta, conformen un conjunt que marida a
la perfecció amb tot tipus de plats. Amanides, pasta, peixos, mariscs, carns blanques, carns a la brasa, plats picants… No hi ha plat que se li resisteixi!

Alcohol: 4,8%  Amargor: 23 IBUS
Tª recomanada de consum: entre 4ºC i 8ºC
Ingredients de la recepta: aigua, malta Pils, Lager i Crystal, llúpols Polaris i Opal, llevat.

L´Estupenda de Vi Blanc

cervesa i vi blanc mono-varietal xarel·lo. Delicada, afruitada, fresca i complexa en nas, L’Estupenda de Vi Blanc es una cervesa gastronòmica, adequada tant per gaudir-la sola com acompanyada.

En boca es mostra lleugera i el protagonisme es per la fruita blanca i les notes suaus de llúpol. Records d’arròs i torrats molt delicats al postgust, que ens deixen l’amargor justa de l’ametlla i la dolçor de la fruita madura, alhora que ens conviden a fer-ne el següent glop.

Pel seu caràcter mediterrani, marida a la perfecció tant amb plats de la gastronomia local com arrossos, peixos o carns blanques, així com amb d’altres més exòtics i internacionals, com per exemple, els de la cuina tailandesa o els de la cuina japonesa. És una cervesa que pretén extreure l’essència del vi i combinar-la amb l’estructura del cereal, tot creant una combinació que no deixa indiferent a ningú.

Alcohol: 5,9%  Amargor: 23 IBUS
Tª recomanada de consum: entre 7ºC i 11ºC
Ingredients de la recepta: aigua, maltes pils, pale, crystal i blat, vi blanc Valldolina Xarel·lo, llúpol Nelson Sauvin i llevat.

L´Estupenda de Blat

L’Estupenda de Blat es una cervesa inspirada en les clàssiques witbiers belgues.

Aromàtica, refrescant, especiada i complexa, en nas dominen els tocs cítrics i afruitats del coriandre i la pell de taronja.

De cos lleuger, en boca destaca per la seva suavitat i el punt àcid que hi aporta el blat.

Les peculiars característiques del llevat belga que utilitzem, acompanyen i arrodoneixen perfectament tot el conjunt amb un toc especiat.

És una cervesa ideal tant per refrescar-nos durant la calor dels mesos d’estiu, com per acompanyar plats lleugers tals com una amanida de fruita, uns musclos al vapor, un bon formatge cremós, una quirche o fins i tot una truita de bacallà.

Alcohol: 5,5%  Amargor: 17 IBUS
Tª recomanada de consum: entre 8ºC i 12ºC
Ingredients de la recepta: aigua, maltes pils, blat i munich, espelta, flocs de civada, llúpols Polaris i Opal, pell de taronja, coriandre, camamilla i llevat.

També elaboren la cervesa artesana i ecològica El Brètol.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa